Miben tudok segíteni

Weboldal tervezés és készítés

Jelenlj meg a neten cégeddel egy egyszerű de mutatós onepager oldallal, vagy akár több weboldalt tartalmazó komplex portfólióval.

Egyedi és teljeskörű webshop építés

Egy webshop önmagában is remek segédeszköz termékeid értkesítéséhez, az alap funkciókon túl azonban számos extra funkció is megkönnyíti a vásárlóid elérését.

Tanácsadás online kereskedelem témában

Ha van már webshopod, vagy még nincs rá szükséged, de szívesen tájékozódnál az online kereskedelemről, akkor megosztom veled azokat a tapasztalataimat, amelyeket az elmúlt években összegyűjtöttem ezen a területen.

Online marketing kampányok megvalósítása

A vevőszerzés egy külön tudományág. Legyen szó facebook hirdetésekről, Google ads kampányról, vagy árösszehasonlító oldalakon való megjelenésről, biztosan megtaláljuk a módját, hogy eljuss a közönségedhez.

Referenciák

Glam Boutique

Elegáns megjelenésű divat üzlethez készített webshop. Az egyedi logó és a színvilághoz illeszkedő design is saját munka. A webshop számos kényelmi funkcióval rendelkezik felhasználói és boltkezelői oldalról egyaránt.

Megnézem

the wardrobe

Az online divatboltok az egyik legnépszerűbb és a legnagyobb forgalmat generáló webshopok. A The wardrobe tervezésénél az elsődleges cél a letisztult és kép-központú design megteremtése volt, ami összhangban van az aldásra kínált divat ruházattal.

Megnézem

vitalab-natural

Az első és egyben legrészletesebben kidolgozott webshopom. A webshop design letisztult, színvilága egyezik a brand színeivel. Magyarul és angolul is minden tartalom elérhető. Az oldal felhasználhatósága rendkívül egyszerű, számos konverziót segítő elemet tartalmaz, mégis betöltési sebessége rendkívül gyors.

Megnézem

mamavita

Egy nagyszabású és hiánypótló ötlet megvalósulása egy webshopban. A Mamavitán minden olyan élelmiszert megtelálsz, amely speciális diéták követőinek ajánlott. Rendkívül részletes adatbázisának és kifinomult kereső-rendszerének köszönhetően egyedülálló a hazai reform-élelmiszerek online világában.

Megnézem

Miért engem válassz

Kapcsolat

Keress az alábbi elérhetőségeken

ferenczi.sanya@gmail.com

+36 30 501 6891

Küldj nekem üzenetet